Je bent hier: start » wij

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

wij [2015/07/29 11:47]
zrmariamechtild
wij [2017/02/01 17:24] (huidige)
zrmariamechtild
Regel 1: Regel 1:
-======Broeders en Zusters van het Heilig Kruis======+======Welkom  op onze site======
 +Voor diegenen die ons nog niet kennen, willen wij graag uw aandacht vestigen op het volgende: 
 +
 +  *In Mei 2000 heeft de Geloofscongregatie het gebed van Toewijding aan de Heilige Engelen goedgekeurd.
 +
 +  *In November 2008 werden de Statuten van het Opus Angelorum geapprobeerd door de Congregatie van de Religieuzen. **Hiermee werd het Engelenwerk dus officieel door de Kerk goedgekeurd!** Volgens deze statuten is het Opus Angelorum een "kerkelijke beweging", die door priesters van de Kruisorde geleid wordt.
 +
 +*In Oktober 2010 werd door de Geloofscongregatie aan alle voorzitters van de bisschoppen conferenties wereldwijd, een rondbrief gestuurd, waarin o.a. gezegd wordt, wat de Kerk van het Engelenwerk hoopt:
 +
 +== „Het Opus Angelorum verbreidt de verering van de Heilige Engelen onder de gelovigen, roept op tot gebed voor de priesters, wakkert de liefde aan tot Christus in Zijn lijden en de verbondenheid met Hem”.==
 +
 +
 +
 +
 +======Broeders en Zusters van het Heilig Kruis======
-De priesters van het Opus Angelorum, alsook de lekebroeders, behoren tot de Orde van de Reguliere Kanunniken van het Heilig Kruis, de Kruisorde. Meer info vindt u op de internationale site, met hieronder de Engelstalige link: 
- * **[[http://www.cruzios.org/english/canons_regular.html|Kruisorde]]**+De priesters van het Opus Angelorum, alsook de lekebroeders, behoren tot de Orde van de Reguliere Kanunniken van het Heilig Kruis, de Kruisorde. Meer info vindt u op de internationale site:
 + * **[[http://www.cruzios.org/|Kruisorde]]**
* **[[http://www.cruzios.org/english/about_cruzios.html|Met filmpje]]** * **[[http://www.cruzios.org/english/about_cruzios.html|Met filmpje]]**